Carne de porc cu ciocolată
Dacă vrei să pregăteşti o mâncare rapidă şi delicioasă îţi recomand această reţetă spaniolă! Este un preparat din carne de porc cu sos de roşii, aromat cu ardei iuţi şi îndulcit cu ciocolată, un deliciu.
De ce ingrediente ai nevoie pentru carne de porc cu ciocolată
800 g carne de porc
1 ceapă
25 g ulei
1 ardei iute
chimion
scorţişoară
400 g roşii
50 g praf de ciocolată
Cum prepari
Speli şi tai carnea în felii mari. Roşiile le speli şi le tai cubuleţe mici. Încingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti carnea, la flacără medie.
Scoţi carnea şi adaugi ceapa, apoi pui ardeiul iute tăiat mărunt, condimentezi cu chimion şi scorţişoară, după gust. Amesteci şi mai laşi pe foc, 1 minut. Peste ceapă adaugi carnea pregătită, roşiile şi praful de ciocolată, amesteci din când în când, apoi reduci focul, acoperi cu un capac şi laşi pe foc aproximativ 8 minute.
Serviţi cu garnitură de legume.