Carne de porc cu orez
Orezul este un ingredient care poate fi preparat în nenumărate moduri, iar alături de carne este un deliciu. Învaţă cum se prepară carne de porc cu orez!
De ce ai nevoie pentru carne de porc cu orez
500 g pulpă de porc
1 morcov
2 cepe
4-5 linguri pastă de tomate
300 g orez
900 ml apă
1 praf de sare
piper
busuioc uscat
4-5 linguri ulei
Cum se prepară carne de porc cu orez
Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti în ulei până se rumeneşte pe toate părţile. Adaugi cepele şi morcovul tocat şi, după ce ceapa devine sticloasă, pui pasta de tomate. Amesteci şi laşi să fiarbă 1-2 minute. Speli orezul şi îl pui în cratiţă, alături de 900 ml apă fierbinte. Condimentezi cu sare, piper şi busuioc uscat după gust. Amesteci şi laşi să fiarbă până ce scade apa, iar orezul s-a înmuiat.