Pârjoale de ton
Când vrei să prepari un antreu sau o cină rapidă din peşte, ori pentru pachet, încearcă această reţetă uşoară de pârjoale de ton.
De ce ai nevoie ca să prepari pârjoale de ton:
2 ouă
2 linguriţe zeamă de lămâie
3 linguri brânză parmezan rasă
10 linguri de pesmet
3 conserve mari de ton, scurse de lichid
3 linguri de ceapă tocată
piper negru măcinat
3 linguri ulei vegetal
Cum prepari pârjoale de ton:
Baţi ouăle cu zeama de lămâie într-un bol, apoi adaugi brânza parmezan şi pesmet pentru a face o pastă. Pune şi tonul şi ceapa şi amestecă bine. Asezonează cu piper negru. Ia din compoziţie şi formează pârjoale de mărime potrivită. Încălzeşte ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu şi frige pârjoalele până se rumenesc, circa 5 minute pe fiecare parte.
Sursa: http://allrecipes.com