Pulpe de pui cu lămâie şi usturoi
Apetisante şi fragede, pulpele de pui cu lămâie nu vor rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente 4 pulpe de pui dezosate felii de lămâie, pentru servire
3 căţei de usturoi, pisaţi
2-3 linguri zeamă de lămâie
1 linguriţă coajă rasă de lămâie
2 linguri ulei de măsline
1 lingură miere
½ linguriţă boia
½ linguriţă mix de condimente
1 lingură pătrunjel, tocat
sare
piper
Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Combini cu puiul într-o pungă resigilabilă şi laşi la marinat cel puţin 30 de minute.
Aşezi pulpele de pui într-o tavă, torni sosul rămas şi le dai la cuptorul încins la 200 °C pentru 15-20 de minute. Serveşti cu felii de lămâie şi pătrunjel.
Sursa https://rasamalaysia.com