Şniţel crocant de pui

snitel crocant de pui jpeg

Încearcă această reţetă pentru a avea succes în faţa musafirilor.

Ingrediente (4 porţii)

1 piept de pui 100 g fulgi porumb 100 g alune 150 g pesmet 100 g făină 3 ouă 100 ml lapte sare piper ulei

Cum se prepară

Se taie pieptul de pui spălat şi uscat bucăţi. Se bat bucăţile de carne uşor cu un ciocan de şniţele, se condimentează şi se lasă puţin la rece. Fulgii de porumb se sfărâmă cu o sticlă şi se amestecă cu pesmetul şi alunele zdrobite.

Se face un aluat ca pentru clătite din ouă, lapte şi făină. Se dau bucăţile de carne prin făină, se trec apoi prin aluat, prin pesmetul amestecat cu fulgi de porumb şi alune. Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape absorbante şi se servesc cu salată asortată.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg