Şniţel crocant de pui
Încearcă această reţetă pentru a avea succes în faţa musafirilor.
Ingrediente (4 porţii)
1 piept de pui 100 g fulgi porumb 100 g alune 150 g pesmet 100 g făină 3 ouă 100 ml lapte sare piper ulei
Cum se prepară
Se taie pieptul de pui spălat şi uscat bucăţi. Se bat bucăţile de carne uşor cu un ciocan de şniţele, se condimentează şi se lasă puţin la rece. Fulgii de porumb se sfărâmă cu o sticlă şi se amestecă cu pesmetul şi alunele zdrobite.
Se face un aluat ca pentru clătite din ouă, lapte şi făină. Se dau bucăţile de carne prin făină, se trec apoi prin aluat, prin pesmetul amestecat cu fulgi de porumb şi alune. Se prăjesc în ulei încins, se scot pe prosoape absorbante şi se servesc cu salată asortată.