Tartă cu roşii şi dovlecei

Cele mai iubite ingrediente de sezon, roşiile şi dovleceii sunt ingredientele principale din această tartă aperitiv.
De ce ai nevoie pentru tartă cu roşii şi dovlecei
300 g făină
100 g margarină
1 praf de sare
½ cană apă rece
Pentru umplutură
450 g roşii
450 g dovlecei
Sare, piper
¼ cană ulei de măsline
¼ cană busuioc tocat
3 căţei de usturoi
Cum se prepară tartă cu roşii şi dovlecei
Amesteci toate ingredientele pentru alutul de tartă şi frămânţi până ce obţii o cocă omogenă, pe care o dai la frigider pentru 30 de minute. Întinde aluatul şi aşază-l într-o tavă de tartă, inclusiv pe margini. Dă-l la cuptor pentru 15 minute. Amestecă busuiocul tocat, uleiul de măsline, usturoiul pisat şi sare şi piper după gust. Taie roşiile şi dovleceii felii nu foarte subţiri. Unge tarta cu amestecul de ulei, aşază feliile de roşii şi dovlecei. Toarnă deasupra restul de ulei şi dă la cuptor până când legumele sunt uşor caramelizate.
Sursa foto http://sofiavonporat.com