Ciuperci rumenite în usturoi la tigaie

ciuperci jpeg

Numai bune alături de o friptură sau o salată de legume în zilele de post, ciupercile rumenite în usturoi la tigaie sunt un deliciu.

Ingrediente

1 lingură ulei

450 g ciuperci întregi sau feliate

60 ml oţet

1 lingură miere

4 căţei de usturoi, pisaţi

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Ciuperci rumenite în usturoi la tigaie

Sotezi ciupercile într-o tigaie, în uleiul încins, 1-2 minute, până se înmoaie. Potriveşti de sare şi piper, după gust.

Într-un bol, amesteci oţetul, mierea şi usturoiul. Torni sosul peste ciuperci şi le mai ţii pe foc încă 3-5 minute, până se rumenec uşor. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://therecipecritic.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg