Pizza cu blat de conopidă (intoleranţă la gluten)

pizza cu rosii si cascaval jpeg

O reţetă mai inedită de pizza, gata în doar 30 de minute. Această reţetă de pizza cu blat de conopidă este mult mai sănătoasă decât varianta cu aluat de pâine.

De ce ai nevoie pentru pizza cu blat de conopidă

1 conopidă

50 g mozzarella

50 g parmezan

1 praf de sare

piper

1 praf pudră de ardei iute

1 lingură busioc uscat

1 linguriţă oregano

1 ou

Cum se prepară pizza cu blat de conopidă

Dai drumul la cuptor. Tai conopida bucheţele, o speli sub un jet de apă şi o pasezi în blender. Pui conopida într-un vas acoperit la cuptorul cu microunde, 2-3 minute. O pui într-un tifon şi o scurgi până nu mai lasă apă. O amesteci cu mozzarella rasă, parmezanul, sare, piper, pudra de ardei iute, busuioc şi oregano. Amesteci, adaugi oul şi omogenizezi. Pui blatul în forma tapetată şi îl dai la cuptor pentru 10-15 minute. Presari pe deasupra ce umplutură pentru pizza doreşti şi o mai dai la cuptor încă 10 minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg