Prăjitură cu brânză fără coacere

No baked cake with grapes jpeg

Cu un aspect inedit şi un gust pe măsură, prăjitura cu brânză fără coacere va deveni una din preferatele tale.

Ingrediente Pentru cremă 400 g cremă de brânză 150 ml frişcă lichidă 3 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat 6 foi de gelatină 1 lingură zeamă de lămâie Pentru decor 400 g struguri 2 plicuri tort-gelee transparent 500 ml suc de struguri

Mod de preparare

Hidratezi gelatina în 100 ml de apă rece 10-15 minute, apoi o scurgi şi o pui la înmuiat, pe baie de aburi, până devine o pastă. Separat, amesteci brânza cu zeama de lămâie, zahărul, pliculeţul de zahăr vanilat şi frişca lichidă. Adaugi gelatina răcită. Torni amestecul într-o tavă cu pereţii detaşabili pe care o dai la frigider o oră.

Pentru a pregăti decorul, prepari cele două plicuri de tort-gelee conform instrucţiunilor de pe ambalaj împreună cu sucul de struguri. Deasupra cremei de brânză aşezi bobiţele de struguri tăiate pe jumătate, apoi torni amestecul de tort-gelee. Dai prăjitura la frigider 5-6 ore.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg