Prăjiturele cu lămâie (fără gluten)

Pentru cei care sunt nevoiţi să mănânce fără gluten, iată o reţetă de desert care sigur le va fi pe plac.
Ingrediente (1 tavă)
Pentru crustă 1 ½ cană făină fără gluten ½ cană zahăr pudră ¾ cană unt (la temperatura camerei)
Pentru umplutură
4 ouă
1 ½ cană zahăr
¾ cană zeamă de lămâie
2 linguri făină
2-3 linguriţe coajă de lămâie răzuită
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Combini ingredientele pentru crustă şi amesteci. Pui pe fundul unei tăvi de cuptor. Laşi la copt 20 de minute până când crusta începe să devină arămie. Apoi, scoţi tava din cuptor.
Mixezi ingredientele pentru umplutură într-un bol. Torni peste crusta caldă. Repui în cuptor şi mai laşi 15-20 de minute până când se aşază umplutura şi devine arămie pe margini.
Scoţi din cuptor şi laşi să se răcească 15-20 de minute. Presari zahăr pudră pe deasupra. Descu cuţiul de pe marginile tăvii şi laşi sp se răceadcă de tot. Tai în bucăţi şi serveşti.
sursa: http://frugalfarmwife.com