Pui la grătar cu lămâie (probleme cardiace)

Pentru cei care au probleme cardiace, această reţetă este foarte indicată.
Ingrediente
3/4 cană zeamă de lămâie 1/4 cană ulei măsline 1 lingură cimbru proaspăt sare 4 bucăţi piept de pui dezosat şi curăţat de pieliţă ulei
Salată
1 cană fasole verde
1/2 cană fâşii ardei gras roşu
1/2 cană fâşii ardei gras galben
1/2 cană felii dovlecel
2 linguri coriandru tocat
1 lingură ulei de măsline
sare
piper
4 felii lămâie(opţional)
Mod de preparare
pentru prepararea puiului, amestecă primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic bine închis la capăt. Pune puiul în pungă şi sigilează. laşi la marinat în frigider timp de o oră. Pregăteşte grătarul.
Scoate puiul din pungă. Apoi pune-l pe grătar, după ce l-ai uns cu puţin ulei. Lasă-l 6 minute pe fiecare parte sau până se pătrunde bine de tot. Laşi să se răcească de tot şi apoi îl tai felii.
Pentru prepararea salatei, fierbi păstăile de fasole în apă fierbinte, cam 30 de secunde. Scurgi şi treci prin apă rece. Amesteci păstăile cu celelalte 7 ingrediente într-un vas mare. Potriveşti de sare şi piper. Adaugi puiul şi amesteci. Pui din salată pe fiecare din 4 farfurii şi serveşti dacă vrei cu câte o felie de lămâie.