Pulpe de pui în sos de lămâie şi iaurt

O reţetă simplă şi foarte gustoasă, pulpele de pui în sos de lămâie şi iaurt te vor cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
4-5 pulpe de pui
75 ml ulei
400 g iaurt
zeama de la 1 lămâie
1 lingură pătrunjel tocat
felii de lămâie, pentru servire
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200° C. Aranjezi puiul într-o tavă şi îl stropeşti cu ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor, 45-50 de minute. Scoţi pe o farfurie şi acoperi cu folie de aluminiu.
Torni grăsimea rămasă de la carne într-o tigaie şi o amesteci cu zeama de lămâie şi iaurtul, la foc mic, până se încălzeşte uşor. Combini cu pătrunjelul, sare şi piper, după gust. Serveşti pulpele de pui cu sos şi felii de lămâie.
Sursa https://realfood.tesco.com