Supă de roşii cu busuioc (pentru sănătatea inimii)

Iată propunerea noastră pentru cei care suferă de boli ale inimii, dar nu numai.
Ingrediente
4 roşii mari curăţate şi tocate 4 căni suc de roşii sărac în sodiu 1/3 cană frunze proaspete de busuioc 1 lapte degresat sare piper 1/2 cană cremă de brânză degresată 8 baghete de pâine
Mod de preparare
Fierbe roşiile şi sucul de roşii într-o cratiţă. Dai focul mic, laşi să clocotească, fără capac, timp de 30 de minute. Pune amestecul şi busuiocul într-un blender şi mixezi. Torni iar compoziţia obţinută în cratiţă, adaugi laptele, sare şi piper. Adaugi crema de brânză, amesteci bine de tot şi laşi pe foc mediu până când se mai îngroaşă (cam 5 minute).Poţi garnisi cu frunze de busuioc şi sa serveşti cu pâine.