Supă marocană de năut (bogată în fier)

Încearcă ceva diferit cu această reţetă inedită, bogată în fier.
Ingrediente
1 lingură ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 tulpini de praz, tocate 2 linguriţe chimen 600 ml supă de legume 400 g roşii tocate şi amestecate cu puţin usturoi 400 g năut fiert zeama şi coaja răxuitp de la jumătate de lămâie coriandru sau pătrunjel tocat
Mod de preparare
încingi uleiul într-o tigaie, căleşti ceapa şi prazul tocat, timp de 10 minute până când se înmoaie, amestecând des. Pui chimenul şi mai laşi pe foc 1 minut. dai focul puţin mai tare, adaugi supa, roşiile şi năutul, şi puţin piper. laşi să fiarbă cam 10 minute. Adaugi zeama de lămâie şi mai laşi 2 minute pe foc. Asezonwzi după gust, presari coaja de lămâie pe deasupra şi verdeaţa tocată. Serveşti cu pâine prăjită.