Ardei umpluţi cu carne şi brânză

Dacă îţi doreşti să prepari un fel de mâncare rapid, gustos şi consistent, atunci ardeii umpluti cu carne şi brânza sunt alegerea potrivită. Încearcă-i şi tu!
Ingrediente pentru ardei umpluţi cu carne şi brânză
5 ardei graşi
450 g carne de vită macră, tocată
2-3 linguri ulei
1 ceapă mică, tocată
60 g de ciuperci, tăiate cubuleţe
2 roşii tăiate cubuleţe
sare
piper
1 cană brânză mărunţită
Mod de preparare ardei umpluţi cu carne şi brânză
Speli şi cureţi ardeii de seminţe şi de nervuri, apoi le îndepărtezi capacul. Într-o tigaie cu ulei încins pui carnea de vită tocată. Când se rumeneşte, iei de pe foc şi dai deoparte. În aceeaşi tigaie se călesc ceapa şi ciupercile. Încorporezi în compoziţie carnea de vită,jumatate din cantitatea de brânză, roşiile zdrobite şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci bine pentru a se combina aromele.
Umpli ardeii cu amestecul de carne şi legume şi îi presari cu brânza rămasă. Îi pui într-o tavă umplută cu apă până la jumătate şi îi dai la cuptorul încins, aproximativ 20-25 de minute. Decorezi cu pătrunjel proaspăt tocat. Serveşti ardeii umpluţi calzi sau reci, în funcţie de preferinţe.
sursă: http://www.stumbleupon.com