Brioşe cu cremă de ciocolată

Un desert delicios şi uşor de preparat, brioşele cu cremă de ciocolată sunt perfecte atunci când vrei să le faci o surpriză celor dragi.
Ingrediente
100 g unt
60 ml ulei
150 g zahăr
3 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
250 g făină
2 linguriţe praf de copt
¼ linguriţă sare
100 g Nutella sau altă cremă de ciocolată
Mod de preparare – Brioşe cu cremă de ciocolată
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Mixezi untul, lăsat câteva minute la temperatura camerei, cu uleiul, zahărul, ouăle şi esenţa de vanilie până la omogenizare. Amesteci restul ingredientelor uscate şi le încorporezi în această compoziţie.
Împarţi amestecul în 8-10 forme dintr-o tavă de brioşe. Adaugi 1 lingură de cremă de ciocolată. Dai la cuptor 10-15 minute sau până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti imediat.