Brioşe cu interior moale, fără zahăr

Chocolate fondant (cupcake) with strawberries and powdered sugar jpeg

Fără niciun strop de zahăr poţi prepara cele mai bune şi mai rafinate brioşe cu interior moale.

De ce ai nevoie 3 ouă 2 linguri îndulcitor 3 linguri făină 200 g unt 400 g ciocolată neagră fructe de pădure, după gust unt, pentru uns

Baţi ouăle cu făina şi cu îndulcitorul  până când obţii un amestec cremos. Separat, aşezi pe baie de aburi ciocolata neagră împreună cu untul şi amesteci până se topeşte. Opreşti focul şi după ce s-a răcorit o încorporezi, în fir subţire, în ouă. Torni aluatul în forme de brioşe, unse cu unt, şi le dai la cuptorul încins până când se crapă pe margini.

Serveşti brioşele decorate cu fructe de pădure, după gust.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg