Cartofi albi şi dulci la cuptor

Extrem de gustoşi şi uşor de preparat, cartofii dulci şi albi pot fi perfecţi pentru orice masă, indiferent că alegi să-i mănânci simpli ori cu o salată sau friptură.
Cartofi albi şi dulci la cuptor - ingrediente necesare:
- 500 de grame de cartofi albi - 500 de grame de cartofi dulci - o lingură de oregano - sare şi piper, după gust - două linguri de ulei de măsline
Cartofi albi şi dulci la cuptor - mod de preparare:
- Pune cuptorul la preîncălzit la 175 de grade Celsius, iar apoi pregăteşte legumele.
Curăţă şi spală cartofii, iar apoi taie-i sub formă de cubuleţe. Adaugă apoi condimentele şi uleiul de măsline, potriveşte de sare şi piper, iar apoi pune-i la copt.
Aşteaptă să se gătească timp de 50-55 de minute, până când îi vei putea pătrunde cu uşurinţă cu furculiţa, iar apoi serveşte-i calzi.
Poftă bună!