Cei mai aromaţi biscuiţi cu migdale

Sunt dietetici, uşor de preparat şi cu aromă de migdale prăjite. Deci, te-am convins să-i prepari zilele următoare?
De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu migdale
85 g tărâţe ovăz
85 g fulgi cocos
100 g făină
100 g zahăr pudră
100 g unt
1 lingură miere
1 linguriţă bicarbonat
2 linguri apă fiartă
fulgi de migdale
ulei, pentru uns tava
Cum se prepară biscuiţi cu migdale
Încingi cuptorul la 180 °C. Amesteci într-un vas ovăzul, fulgii de cocos, făina şi zahărul. Topeşti untul într-o cratiţă mică, pe baie de aburi, şi îl amesteci cu mierea. Bicarbonatul îl pui în 2 linguri de apă fiartă şi îl adaugi peste amestecul de miere şi unt. Faci o gropiţă în mijlocul ingredientelor uscate şi le torni pe cele umede, apoi le omogenizezi.
Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi o ungi cu puţin ulei. Torni compoziţia şi presari fulgii de migdale deasupra. Laşi la cuptor 8-10 minute. Tai bucăţi când s-a răcit de tot.