Cel mai simplu şi mai rapid pandişpan cu vanilie, ideal pentru torturi

Când vrei să prepari un blat rapid pentru tort, încearcă această reţetă de pandişpan cu vanilie.
De ce ai nevoie pentru pandişpan
2 ouă
200 g zahăr
60 ml ulei
200 g făină
3 linguriţe praf de copt
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
150 ml apă caldă
100 ml lapte
Cum se prepară pandişpanul
Mixezi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă spumoasă. Adaugi uleiul, în fir subţire, făina, laptele, apa, praful de copt, sarea şi esenţa de vanilie. Vei obţine o compoziţie nu foarte groasă, pe care o torni într-o tavă tapetată.
Dai blatul la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl scoţi şi-l laşi la răcorit. Poţi mânca pandişpanul şi simplu, pudrat cu zahăr.