Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Încearcă o reţetă de ciuperci cu pui în sos cremos de brânză, care te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
350 g ciuperci, feliate 200 g piept de pui, bucăţele 3 căţei de usturoi, pisaţi 2 linguri ulei 80 ml vin alb 3-4 linguri cremă de brânză 2 linguri lapte 1 lingură zeamă de lămâie 1-2 linguri mărar tocat ½ legătură pătrunjel tocat sare piper
Mod de preparare
Încingi uleiul într-o tigaie şi sotezi usturoiul, 1-2 minute. Adaugi ciupercile şi puiul şi le întorci periodic până îşi schimbă culoarea. Sărezi şi piperezi, după gust. Stingi ingredientele cu vinul alb şi îl laşi să scadă complet.
Încorporezi laptele şi crema de brânză până când obţii un sos omogen. Potriveşti de sare şi piper, după gust. Amesteci cu mărarul, pătrunjelul şi zeama de lămâie. Serveşti imediat.
Sursa https://easymealplans.co.za