Clătite umplute cu muşchi ţigănesc

clatite umplute cu muschi tiganesc jpeg

Una dintre cele mai gustoase reţete de clătite umplute pe care le-am preparat în ultima vreme!

Ingrediente Pentru aluat 250 ml apă minerală 250 ml lapte 2-3 linguri ulei făină cât cuprinde 1 praf sare

Pentru umplutură

150 g caşcaval

300 g muşchi ţigănesc

2 linguri smântână

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele pentru aluat până când acesta devine curgător. Le coci în tigaie, apoi le laşi deoparte, acoperite pentru a le păstra calde. Pentru umplutură, razi caşcavalul, tai fâşii carnea şi le amesteci. Păstrezi o treime din cantitatea de caşcaval. Adaugi smântâna, omogenizezi şi umpli clătitele cu compoziţia obţinută. Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de caşcaval pe deasupra.