Copane de pui cu glazură de portocale

1 copane de pui cu glazura de portocale jpg jpeg

Adori să combini carnea cu fructele? Atunci această reţetă se încadrează perfect cu doleanţele tale. Trebuie să prepari neapărat această reţetă de copane de pui cu glazură de portocale.

Copane de pui cu glazură de portocale

Ingrediente

  • 120 ml marmeladă de portocale 
  • 1 lingură sos de chili sau pastă de ardei iute
  • 1 linguriţă sare 
  • 8 copane de pui
  • 2 linguri amestec de cayenne, paprika şi usturoi

Prepară şi: Noodles vegani cu usturoi

Mod de preparare

Preîncălziţi cuptorul la 200° C. Aliniaţi o tavă de copt cu hârtie pergament.

Într-un bol mic, amestecaţi împreună marmelada de portocale, sosul de chili şi sarea. Puneţi deoparte.

Condimentaţi copanele peste tot cu amestecul de condimente cayenne, paprika şi usturoi şi aşezaţi pe tava de copt pregătită.

Coaceţi copanele timp de 35-40 de minute, ungeţi cu amestecul de marmeladă în ultimele 10 minute de gătit, până când s-au glazurat bine şi temperatura internă atinge 75° C. Poftă bună!

Prepară şi: Paste cu creveţi, lămâie şi usturoi

Sursa



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg