Cozonac de post fără frământare: o reţetă simplă şi gustoasă

Cozonac de post fără frământare, reţetă. Cozonacul de post poate fi un desert la fel de gustos şi de pufos fără lapte, ouă sau unt, iar dacă este şi uşor de preparat, are toate şansele să devină preparatul preferat pe durata postului.
Putem prepara un cozonac gustos şi de pufos fără niciun ou, fără lapte şi unt, dar şi fără să mai pierdem timpul cu frământarea lui. Iată o reţetă simplă şi savuroasă de cozonac de post fără frământare:
Cozonac de post fără frământare. Reţetă şi ingrediente:
500 gr făină albă tip 000 Pambac
40 gr drojdie proaspătă
250 ml suc de portocale
100 gr zahăr
80 ml ulei
2 plicuri zahăr vanilat
coajă rasă de lămâie sau portocale
1 linguriţă rasă de sare
Umplutură la alegere sau în amestec: rahat şi/sau ciocolată neagră de post (sau 3 linguri cacao), 200 gr nucă măcinată
află modul de preparare al acestui cozonac de post fără frământare pe adevarul.ro