Deliciu de toamnă: ruladă cu scorţişoară şi brânză

Deserturile tomnatice au un gust aparte, mai ales dacă adaugi în ele şi piure de dovleac. Astăzi îţi recomandăm să prepari o ruladă de sezon, cu scorţişoară şi brânză.
De ce ai nevoie pentru ruladă cu scorţişoară şi brânză
Pentru blat
3 ouă
200 g zahăr
1 lingură zeamă de lămâie
1 linguriţă esenţă de vanilie
150 g făină
150 g piure de dovleac copt
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
1 linguriţă praf de ghimbir
1 praf de sare
Pentru umplutură
100 g zahăr
220 g cremă de brânză
½ linguriţă esenţă de vanilie
zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară rulada cu scorţişoară cu brânză
Dai drumul al cuptor şi tapetezi o tavă. Baţi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi piureul de dovleac, vanilia şi zeama de lămâie. Separat, amesteci făina cu scorţişoara, praful de copt, sarea şi ghimbirul. Încorporezi făina în cremă şi omogenizezi. Torni blatul în tavă, îl nivelezi şi dai tava la cuptor până când blatul trece testul scobitorii. Îl rulezi şi-l laşi la răcorit.
Freci crema de brânză cu zahărul şi esenţa de vanilie. Derulezi blatul, întinzi crema şi rulezi la loc. Pudrezi cu zahăr.
Sursa http://eatinonthecheap.com
Ruladă cu struguri si cremă de brânză