Desertul copilăriei: Nuci umplute cu cremă de cacao

Din ingrediente simple, dar făcute cu multă dragoste, deliciile din seria „Deserturile copilăriei”, alese de Click! Poftă bună!, sunt menite să-ţi reamintească de gustul dulce şi bun de odinioară!
Ingrediente
Pentru aluat
- 150 g unt
- 2 ouă
- 5 0 g zahăr
- 1 linguriţă praf de copt
- 350-400 g făină
- 20 ml ulei

Imaginea 1/1:
1 shutterstock 382535776 jpg jpeg

Pentru cremă
- 150 g unt
- 15 0 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată
- 30 g cacao
- 6 0 g nucă măcinată
- esenţă de rom, după gust
Mod de preparare
Îl înfăşori în folie şi-l dai la rece 30 de minute. Formezi apoi biluţe egale din el (de aproimativ 5-6 g fiecare).
parte
Le serveşti a doua zi, decorate cu zahăr pudră.
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
Încearcă şi Desertul copilăriei: Amandine.
