FOTO Chec sărat cu roşii

Dacă vrei să mănânci ceva rapid la micul dejun sau chiar la serviciu, poţi să prepari acest chec aperitiv. Te asigur c-o să-ţi placă!
Ai nevoie de
4 ouă 1 pliculeţ praf de copt 6 linguri făină piper sare 2 morcovi 150 g brânză uşor sărată sau mozzarella 200 g roşii cherry 4 linguri ulei 50 g smântână 100 g lapte 3-5 frunze de busuioc
Pasul 1
Cureţi morcovii şi-i tai rondele, apoi îi sotezi într-o oală încinsă cu ulei.

Pasul 2
Speli roşiile şi le tai sferturi. Mărunţeşti busuiocul şi sfărămi brânza cu furculiţa.

Pasul 3
Amesteci făina cu sarea şi praful de copt. Combini şi cu busuiocul mărunţit. Separat, baţi ouăle şi adaugi restul de ulei. Pui combinaţia de făină cu roşiile şi brânza fărămiţată. Torni laptele, morcovii, smântână, potriveşti de piper şi omogenizezi.

Pasul 4
Tapetezi o formă de chec şi torni compoziţia. Baţi în cuptorul încins 50 de minute. Laşi să se răcească, îl scoţi din formă şi-l feliezi.

sursa foto: Photocuisine