FOTO Musli cu fructe la cuptor

Ce combinaţie mai bună v-aţi putea închipui pentru un mic dejun sănătos?
Ingrediente
200 ml iaurt 50 ml suc de mere 2 linguri miere 200 g musli 50 g stafide 1 măr roşu 1 măr verde 1 banană 50 g caise din compot zeama de la 1 lămâie 1 lingură unt 2 linguriţe zahăr pudră
Mod de preparare
Se pune iaurtul într-un castron mai mare, se adaugă sucul de mere, mierea, musli, stafidele şi se amestecă uşor.

Se curăţă merele de seminţe, banana de coajă şi se taie toate bucăţi,. împreună cu caisele scurse. Se pun într-un castron, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se amestecă uşor.

Se ung patru miniforme termorezistente (sau una mai mare) cu unt şi se umplu cu amestecul de musli.

Se aşază fructele peste musli şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15 minute. Se presară cu zahăr pudră şi se servesc.

sursa foto: ImageFood