Frittata cu spanac şi brânză

Frittata cu arome îmbietoare de spanac, ceapă verde, brânză rasă şi ierburi aromatice. O idee de prânz sau de cină numai bună de pus în practică!
Ingrediente
- 500 g baby spanac
- 6 ouă
- ½ legătură ceapă verde
- 100 g parmezan ras
- 50 g mozzarella rasă
- 100 ml lapte
- ½ legătură mărar
- 1 linguriţă usturoi pudră
- 1 linguriţă busuioc uscat
- 1 lingură ulei de măsline
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare


Preîncălzeşti cuptorul la 180 de grade Celsius.
Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa verde, spălată şi tocată mărunt. Speli bine frunzele de spanac şi le adaugi peste ceapă. Ulterior, dai tigaia deoparte.
Într-un bol mare, spargi şi baţi ouăle cu lapte. Presari usturoiul pudră, busuiocul uscat, sare şi piper după gust, apoi adaugi mărarul tocat mărunt, brânza rasă şi caşcavalul ras.
Într-o tavă de copt rotundă, torni amestecul de spanac, apoi pe cel din ouă. Amesteci bine ingredientele. Laşi la cuptor 45-50 de minute până se rumeneşte. Serveşti preparatul cald.
Poftă bună!
Foto: Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Frittata cu şuncă şi gorgonzola.
Frittata cu şuncă şi gorgonzola
