Minitarte cu budincă şi pepene verde

Cu un conţinut foarte bogat de apă, pepenele verde este nu numai un fruct răcoritor, dar şi foarte gustos în fel şi fel de preparate.
Ingrediente 1 cană zahăr ½ cană făină sare 6 albuşuri 2 ½ linguri apă călduţă ½ linguriţă esenţă de vanilie 2 plicuri budincă de vanilie 500 ml lapte 2-3 felii pepene verde
Mod de preparare
Pui într-un bol jumătate de cană de zahăr, făina şi un praf de sare. Într-un alt vas, mai mare, baţi bine albuşurile cu apa şi cu esenţa de vanilie. Apoi, cu mixerul, continui să baţi amestecul, adăugând restul de zahăr, până când se mai întăreşte compoziţia. Încorporezi făina, puţin câte puţin.
Tapetezi cu hârtie specială formele de minitarte şi torni din compoziţie cam pe jumătate în fiecare. Ţii la cuptor 20 de minute, până când au căpătat o culoare aurie plăcută sau până trec testul scobitorii. Laşi să se răcească.
Prepari budinca potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj şi când se mai răcoreşte torni în fiecare formă de minitartă. Cureţi pepenele de seminţe şi tai bucăţi pe care le aşezi peste budincă. Dai la frigider câteva ore.