„Palmieri“ din foitaj umpluţi cu gem

1 shutterstock 529901584 jpg jpeg

Din doar 4 ingrediente, faci rapid şi cu minimum de muncă un desert savuros, pentru întreaga familie. În plus, se păstrează bine până la o săptămână, într-o cutie închisă ermetic, într-un loc răcoros.

Ingrediente

2 foi aluat foitaj (800 g)

400 g gem de caise sau piersici

1 ou

2 linguri zahăr brun

Ungi fiecare foaie de aluat cu gemul preferat. Rulezi strâns marginile din stânga şi dreapta până la mijlocul aluatului. Înfăşori rulourile în folie de plastic şi le dai la frigider o oră.

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Desfaci din folie, ungi rulourile cu ou bătut, presari zahăr brun şi tai felii de un centimetru grosime. Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor 12-13 minute. Le laşi să să răcească total înainte de a le servi.

FOTO Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg