Paste-cochilie umplute cu ricotta

2 shutterstock 515094088 jpg jpeg

Pastele te scot mereu din încurcătură când eşti grăbit sau nu ştii ce să mai găteşti. Din câteva ingrediente simple, obţii rapid o mâncare apetisantă pentru întreaga familie!

  • 250 g paste-cochilie mari
  • 200 g brânză ricotta
  • 200 g spanac congelat
  • ½ legătură pătrunjel
  • 150 g caşcaval
  • 150 g roşii în suc propriu
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • 1 gălbenuş

Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scoţi într-o sită şi le laşi la scurs.

Scurgi spanacul decongelat şi îl mărunţeşti. Într-un castron, amesteci brânza cu spanacul, pătrunjelul tocat, 50 g de caşcaval dat prin răzătoarea mică, gălbenuşul, sare şi piper.

Pasezi roşiile în blender şi răstorni acest piure într-o tavă antiaderentă, cu pereţii înalţi. Umpli pastele cu umplutura de ricotta şi spanac, apoi le aşezi în tavă.

Tai bucăţele restul de caşcaval şi pui pe fiecare scoică câte o feliuţă, apoi dai vasul la cuptorul preîncălzit, la 170 °C, până se rumeneşte. 

FOTO: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg