Paste cu somon şi mazăre

Dacă îţi era poftă de o porţie de paste, îţi venim în ajutor cu următoarea reţetă!
Ingrediente
- 2 linguri ulei de măsline
- 200 g paste, după preferinţă
- 150 g mazăre congelată
- sare
- piper
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 250 g file somon
- verdeaţă, pentru decor
- 50 g parmezan ras
Mod de preparare
Fierbi pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Fierbi, separat, boabele de mazăre şi somonul, le scurgi şi le laşi la răcorit. Într-o farfurie adâncă, pui pastele, adaugi peştele tăiat bucăţi mici, mazărea, parmezanul ras, uleiul de măsline, zeama de lămâie şi presari sare şi piper, după gust. Omogenizezi şi serveşti salata decorată cu verdeaţa preferată.
FOTO Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Borş de crap
