Piept de pui cu mirodenii la grătar

piept de pui jpeg

Te vei îndrăgosti de această reţetă simplă şi foarte gustoasă de piept de pui cu mirodenii la grătar, pe care trebuie să o încerci cât mai repede.

Ingrediente

450 g piept de pui

50 g coriandru proaspăt, tocat

4 căţei de usturoi

3 linguri zeamă de lămâie

2 linguri ulei

1 linguriţă ceapă pudră

1 linguriţă mix de condimente

boia, după gust

sare

piper

Mod de preparare - Piept de pui cu mirodenii la grătar

Dai coriandrul, usturoiul, zeama de lămâie, uleiul şi restul condimentelor la blender până obţii o pastă. Păstrezi 2 linguri din compoziţie deoparte. Într-o pungă resigilabilă, combini pieptul de pui porţionat cu mirodeniile. Dai la rece 1-2 ore. Scoţi de la frigider şi laşi carnea la temperatura camerei 30 de minute.

Scurgi pieptul de pui bine şi îl rumeneşti pe grătarul încins sau într-o tigaie tip grill 5-7 minute pe fiecare parte. Serveşti cu amestecul păstrat de condimente.

Sursa http://carlsbadcravings.com

http://carlsbadcravings.com