Piept de pui cu mirodenii la grătar

Te vei îndrăgosti de această reţetă simplă şi foarte gustoasă de piept de pui cu mirodenii la grătar, pe care trebuie să o încerci cât mai repede.
Ingrediente
450 g piept de pui
50 g coriandru proaspăt, tocat
4 căţei de usturoi
3 linguri zeamă de lămâie
2 linguri ulei
1 linguriţă ceapă pudră
1 linguriţă mix de condimente
boia, după gust
sare
piper
Mod de preparare - Piept de pui cu mirodenii la grătar
Dai coriandrul, usturoiul, zeama de lămâie, uleiul şi restul condimentelor la blender până obţii o pastă. Păstrezi 2 linguri din compoziţie deoparte. Într-o pungă resigilabilă, combini pieptul de pui porţionat cu mirodeniile. Dai la rece 1-2 ore. Scoţi de la frigider şi laşi carnea la temperatura camerei 30 de minute.
Scurgi pieptul de pui bine şi îl rumeneşti pe grătarul încins sau într-o tigaie tip grill 5-7 minute pe fiecare parte. Serveşti cu amestecul păstrat de condimente.