Piept de pui umplut cu brânzeturi şi cu garnitură de legume

Chef Andrei Ţandără ne răsfaţă din nou cu o reţetă delicioasă.
Ingrediente
2 piepţi de pui 20 g prosciutto 40 g brânză brie 40 g brânză cu mucegai albastru 4 frunze de salvie 50 g muguri de pin 20 ml unt topit 1 căţel de usturoi 5 frunze de busuioc 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 1 dovlecel 1 vânătă 10 ciuperci câteva frunze de ceapă verde sau chivas 50 g parmezan ras oţet balsamic piper sare
Mod de preparare
Cureţi piepţii de pui şi îi tai în două. Cu ajutorul unui cuţit faci în fiecare bucată de piept un buzunar.
Separat, rupi brânzeturile, le pui într-un bol şi adaugi mugurii de pin, frunzele de busuioc mărunţite, untul, piperul, amesteci bine şi umpli cu această combinaţie buzunarele făcute în piepţi.
Aşezi pe fiecare bucată de piept câte o frunză de salvie, apoi îi înfăşori, pe fiecare în parte, în feliile de prosciutto, având grijă ca buzunăraşul să fie bine acoperit. Pui bucăţile de carne într-o tavă, razi căţelul de usturoi, torni restul de unt, piper şi sare, dacă vrei, şi dai la cuptorul încins bine 30 de minute.
Separat tai ardeii şi îi cureţi, dovlecelul îl tai cuburi, iar vânăta triunghiuri. Ciupercile mici le laşi aăa, iar cele mai mari le tai jumătăţi. În patru tigăi separate căleşti fiecare legumă în parte, le dai deoparte şi le laşi la răcorit.
Serveşti piepţii de pui umpluţi alături de legumele sotate, presărate cu felii de parmezan, muguri de pin şi frunze de busuioc.