Pişcoturi fragede cu untură

piscoturi fragede cu untura jpeg

Servite la gustare ori ca să îţi întâmpini prietenii la un pahar de şampanie, pişcoturile fragede cu untură sunt cele mai potrivite. Merg de minune lângă o cană cu ceai ori cafea fierbinte într-o zi rece de iarnă.

Pişcoturi fragede cu untură - Ingrediente

4 linguri zahăr pudră 1 ou ½ linguriţă praf de copt 250 g făină

Pişcoturi fragede cu untură - Mod de preparare

Amesteci într-un vas untura cu oul, iar după ce s-au omogenizat adaugi zahărul pudră. După ce s-a topit zahărul, pui praful de copt stins cu puţin oţet sau zeamă de lămâie, încorporezi făina. Pui compoziţia în poş sau tai capătul unei pungi şi formezi pişcoturile în tavă, în care ai aşezat în prealabil hârte de copt. Dai tava la cuptor până se rumenesc uşor pişcoturile fragede cu untură.