Pui cu orez

pui cu orez jpeg

Orezul şi puiul sunt o combinaţie extrem de gustoasă, mai ales atunci când adaugi usturoi şi ceapă, pentru un plus de gust.

Ingrediente 4 pulpe de pui 1 morcov ras 200 g orez 600 ml supă de pui 100 g unt 5 căţei usturoi 1 ceapă ulei, pentru uns piper sare

Mod de preparare

Speli pulpele, le tai în două şi le usuci. Le dai cu sare şi piper şi le laşi la rece. Ţii orezul în apă, apoi îl speli. Topeşti untul, căleşti ceapa tăiată julien, morcovul şi căţeii de usturoi zdrobiţi. Amesteci, adaugi orezul, torni supa şi laşi la fiert până când orezul este moale, potriveşti gustul de sare şi piper.

Îl răstorni într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei. Frigi pulpele pe ambele părţi, le dezosezi şi le aşezi peste orez. Dai vasul la cuptor 20 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg