Pui cu pătrunjel. Un preparat simplu şi gustos

Într-o seară din timpul săptămânii cu siguranţă nu ai timp să prepari o cină sofisticată. Aşadar, această reţetă de pui cu pătrunjel merită încercată!
De ce ai nevoie pentru pui cu pătrunjel
2 piepţi de pui, dezosaţi
50 g făină
sare
piper
50 ml ulei de măsline
4 căţei de usturoi
1 legătură pătrunjel
50 g unt
Cum se prepară pui cu pătrunjel
Combini făina cu sare şi piper. Tai pieptul de pui cubuleţe, pe care le pui într-o pungă împreună cu făina. Agiţi până când fiecare cubuleţ este acoperit cu făină. Încingi uleiul şi pui cubuleţele de pui. Le laşi pe foc, amestecând constant, până când se rumenesc şi sunt pătrunse. Pui usturoiul tocat, pătrunjelul tocat şi untul. Mai laşi pe foc 2-3 minute.
Sursa: http://www.thatskinnychickcanbake.com
http://www.thatskinnychickcanbake.com
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare
Pui cu usturoi şi parmezan. Mâncare în stil rustic
Pui cu usturoi şi parmezan. Mâncare în stil rustic