Pui cu sos de miere şi muştar

maxresdefault jpeg

Poţi să serveşti carnea alături de o garnitură precum legume soté, piure sau cartofi la cuptor. Cu siguranţă vei da lovitura cu această reţetă.

Ingrediente:

4 bucăţi de piept de pui sau pulpe

1/3 cană de muştar Dijon

1/4 cană de miere

2 linguri de maioneză

1 linguriţă de sos pentru friptură

1 linguriţă de rozmarin

Sare după gust

Preparare:

Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.

Amestecă într-un bol muştarul, mierea, maioneza, sosul pentru friptură, rozmarinul şi sarea. Îmbracă bucăţile de piept de pui în sosul rezultat, păstrând o cantitate mică, separat, într-un bol.

Într-o tavă unsă cu ulei, lasă bucăţile de piept de pui să se rumenească în cuptor pentru 20-25 de minute. Când lichidul s-a evaporat, adaugă sosul de miere şi muştar păstrat separat mai devreme.

Sursă: allrecipes

allrecipes



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg