Pui cu sos de miere şi muştar

maxresdefault jpeg

Poţi să serveşti carnea alături de o garnitură precum legume soté, piure sau cartofi la cuptor. Cu siguranţă vei da lovitura cu această reţetă.

Ingrediente:

4 bucăţi de piept de pui sau pulpe

1/3 cană de muştar Dijon

1/4 cană de miere

2 linguri de maioneză

1 linguriţă de sos pentru friptură

1 linguriţă de rozmarin

Sare după gust

Preparare:

Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.

Amestecă într-un bol muştarul, mierea, maioneza, sosul pentru friptură, rozmarinul şi sarea. Îmbracă bucăţile de piept de pui în sosul rezultat, păstrând o cantitate mică, separat, într-un bol.

Într-o tavă unsă cu ulei, lasă bucăţile de piept de pui să se rumenească în cuptor pentru 20-25 de minute. Când lichidul s-a evaporat, adaugă sosul de miere şi muştar păstrat separat mai devreme.

Sursă: allrecipes

allrecipes