Reţetă de drob de miel cu smântână

miel smantana jpeg

Reţeta de drob de miel cu smântână poate fi alegerea ideală pentru cei care vor să schimbe puţin meniul de Paşte, dar fără să renunţe de tot la preparatele tradiţionale. Drobul de miel cu smântână reprezintă un preparat fin din organele animalului a căror savoare este spornită de verdeaţa tocată.

Drobul de miel este un aperitiv care se pregăteşte în mod tradiţional de sărbătorile pascale, mielul sacrificat simbolizând jertfa lui Hristos pentru mântuirea oamenilor. Pentru că gospodinele se gândesc deja la ce vor pune pe masa de Paşte, vă prezentăm o delicioasă reţetă de drob de miel cu smântână. Reţetă de drob de miel cu smântână: preparat tradiţional pentru masa de Paşte

Drobul este un preparat care nu lipseşte de pe mesele credincioşilor ortodocşi de Sărbătoarea Paştelui. În lume există mai multe preparate asemănătoare cu drobul de miel, dar cel mai cunoscut este haggis-ul scoţian. Una dintre diferenţele principale dintre aceste preparate este faptul că haggis-ul se fierbe în burtă de oaie şi nu conţine o cantitate prea mare de verdeţuri, cum se întâmplă cu drobul românesc.

află ingredientele si modul de preparare pe adevarul.ro

adevarul.ro