Reţetă originală de pandişpan cu prune

1 captura de ecran din 2019 08 13 la 14 57 04 png png

Un desert de vară, răcoros şi delicios pe care îl poţi prepara cu tot felul de fructe de sezon. Îl poţi încerca cu piersici, zmeură, căpşuni, caise sau nectarine. Alegerea îţi aparţine iar noi îţi garantăm că va fi delicios.

Ingrediente:

10 oua 300 g zahar  250 g faina 00 1 praf de sare 1 esenţă vanilie

10 prune

Mod de preparare: 

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Bate gălbenuşurile cu sarea, iar albuşurile spumă tare, apoi adaugă zahărul. Continuă să amesteci până zahărul este dizolvat şi obţii o spumă tare. Adaugă albuşul peste gălbenuş şi bate uşor cu o spatulă. Adaugă vanilia şi făina cernută. Amestecă uşor ca să nu se lase amestecul. Taie prunele în jumătăţi. Pune aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi din loc în loc pune jumătăţile de prune. Bagă la cuptor pentru cam 30-40 de minute la foc mediu. Scoate şi lasă să se răcească apoi pudrează cu zahăr pudră. 



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg