Reţeta zilei de miercuri. Ciorbă măcelărească, pentru masa de Crăciun (reţete româneşti pe gustul tău)

Pentru aceeia dintre dumneavoastră care nu ţin postul, ori pentru cei care, din varii pricini, au dezlegare să mănânce şi de dulce, dar mai ales pentru aceia care vor o schimbare la masa de Crăciun (şi-un fel de mâncare gustos şi uşor de preparat), astăzi vom căuta retete romanesti în cuhniile măcelarilor arădeni. Pentru a afla cum se prepară o ciorbă măcelărească.
Ai trebuinţă de (pentru 10 porţii, că doar ai musafiri la masă): 500 g ceapă, 1 kg carne de porc proaspătă (ceafă), 500 g ficat de porc, 2 l apă, zeamă de castraveţi în saramură, smântână, boia.
Ceapa tocată se căleşte în puţin ulei până începe să se coloreze, când se adaugă nişte boia de ardei bună, pentru culoare şi gust. Tăiem carnea .............
Află pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti
Află pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti