Roşii la cuptor cu brânză, mozarella şi busuioc
Roşii, ulei de măsline, miere şi mozarella. O combinaţie delicioasă şi un rezultat pe măsura aşteptărilor.
Ingrediente:
6 roşii mari 120 de grame de mozarella 120 de grame de brânză 2 linguri de busuioc tocat unt sare şi piper după gust 2 sferturi de cană de măsline 3 linguri de oţet alb o linguriţă şi jumătate de miere 2 linguriţe de muştar
Mod de preparare:
Tăiaţi o fâşie mică de la vârful tuturor roşiilor. Folosind un cuţit, scoateţi seminţele şi miezul acestora, punându-l deoparte. Amestecaţi mozarella cu busuiocul, oţetul, mierea, untul, muştarul, brânza şi sosul din pulpa roşiilor, obţinând astfel o compoziţie cremoasă. Asezonaţi cu sare şi piper. Folosind o lingură, umpleţi roşiile cu această compoziţie. Se lasă la cuptor timp de 20 de minute, la o temperatură de 200 de grade Celsius.
Foto: foodsogoodmall.com