Ruladă de carne tocată cu legume

Rulada de carne tocata cu legume jpeg

Pentru o masă deosebită alături de prieteni, îţi recomandăm să încerci această reţetă. Vei impresiona pe toată lumea.

Ingrediente:

1 kg carne tocată de vită 2 morcovi 2 linguri de mazăre verde din borcan 2 linguri de porumb din borcan 100 g caşcaval 4 căţei de usturoi 2 felii de pâine 1/2 cană cu lapte 2 ouă sare piper ulei

Mod de preparare:

Fierbi morcovii şi-i laşi la răcit. Înmoi pâinea în lapte şi o ţii 10 minute. Amesteci carnea tocată cu usturoiul pisat, ouăle, sarea, piperul şi adaugi pâinea din lapte, pe care o storci bine.

Pe o folie alimentară întinzi compoziţia de carne, pe care o apeşi bine ca să nu se desfacă. Pui morcovii tăiaţi cuburi, mazărea, porumbul şi caşcavalul ras. Ţii de capătul foliei şi rulezi.

Pui rulada într-o tavă unsă cu ulei şi o dai la cuptor 40 de minute.