Rulouri de viţel cu fasole

Preparatele cu fasole verde pot fi fabuloase dacă îndrăzneşti să le asociezi cu ingrediente precum antricotul de viţel. În plus, condimentele le sporesc savoarea.
Ingrediente 4 antricoate de viţel 200 g fasole verde 50 g fasole boabe din conservă 250 ml vin roşu boia dulce sare 4 morcovi piper măcinat 500 ml apă ulei
Mod de preparare
Speli antricoatele şi le baţi, apoi le condimentezi. Opăreşti fasolea verde în apă cu sare, o laşi la răcit, apoi o tai şi o amesteci cu fasolea boabe, guşti şi presari sare şi piper. Pe fiecare felie de carne aşezi câte puţin din amestecul de fasole şi rulezi strâns. Legi fiecare rulou cu sfoară sau îl prinzi cu scobitori. Pui ulei într-o tigaie, laşi să se încingă şi aşezi rulourile.
Le întorci din când în când până se rumenesc puţin. Adaugi vin şi boia dulce, sare
şi piper. După 5 minute, pui şi apa, acoperi şi laşi să fiarbă, la foc mic, până când carnea e pătrunsă. Tai morcovii rondele şi-i fierbi la aburi. La final, îi stropeşti cu ulei şi presari sare şi piper. Serveşti rulourile cu sote de morcovi şi decorezi după preferinţă.