Rulouri picante cu salam de Sibiu

Cine nu iubeşte salamul de Sibiu? Cu puţină imaginaţie, putem face un antreu deosebit pentru mesele de festive sau cele din weekend. E delicios şi foarte uşor de preparat.
Ingrediente
4 tortilla medii, simple sau cu seminţe
200 g cremă de brânză
50 g smântână fermentată
100 g caşcaval
2-3 linguri ketchup sau sos iute
150-200 g salam de Sibiu, feliat subţire
Amesteci crema de brânză cu smântâna, caşcavalul dat prin răzătoarea mică şi ketchupul sau sosul iute, apoi o întinzi pe lipii. Aşezi un strat de felii de salam de Sibiu şi rulezi strâns. Împachetezi rulourile în folie alimentară şi le dai la frigider, o oră.
Le scoţi, tai câte 1 cm de la capete, apoi le porţionezi. Le poţi aranja în formă de brăduţ şi le serveşti cu legume proaspete: salată verde, ardei gras etc.
FOTO Shutterstock