Salată de cuşcuş cu rodie

1 shutterstock 789016789 jpg jpeg

Un preparat uşor şi delicios, potrivit atât în dietele vegane cât şi în cele omnivore. Încearcă să prepari această reţetă rapidă la tine acasă.

Ingrediente

150 g cuşcuş

150 g baby spanac

1 rodie 

1 avocado

1 grapefruit roşu, opţional

2 cepe roşii mici

1 roşie mare

zeama de la 1/2 de lămâie

10 ml ulei măsline 

sare, după gust

piper, după gust

Înmoi cuşcuşul în 400 ml apă fierbinte şi dai deoparte.

Tai coaja groasă a rodiei cu cuţitul, rupi fructul în jumătate. Îl ţii în palmă, cu coaja în sus, având degetele desfăcute. Începi să baţi uşor în coajă cu muchia unui cuţit, iar seminţele vor începe să cadă. Le dai deoparte.

Speli cepele şi roşia şi le toci mărunt.

mesteci într-un vas încăpător cu spanacul baby şi zeama de lămâie. Presari sare şi piper după gust. Scurgi surplusul de apă rămas de la cuşcuş şi îl adaugi în vas, continuând

să amesteci uşor. Stropeşti cu ulei de măsline, presari seminţele de rodie şi serveşti rece.

Acum ai la dispoziţie o varietate de reţete pe bază de cuşcuş. Dă click pe imaginile de mai jos pentru a accesa reţetele.

image

Reţeta #1: Cea mai simplă reţetă de cuşcuş

image

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Reţeta #2:  Cuşcuş cu maioneză vegană

image

Reţeta #3: Tocăniţă de vinete cu boabe de năut şi cuşcuş

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

FOTO: Shutterstock