Salată de cuşcuş cu rodie

Un preparat uşor şi delicios, potrivit atât în dietele vegane cât şi în cele omnivore. Încearcă să prepari această reţetă rapidă la tine acasă.
Ingrediente
150 g cuşcuş
150 g baby spanac
1 rodie
1 avocado
1 grapefruit roşu, opţional
2 cepe roşii mici
1 roşie mare
zeama de la 1/2 de lămâie
10 ml ulei măsline
sare, după gust
piper, după gust
Înmoi cuşcuşul în 400 ml apă fierbinte şi dai deoparte.
Tai coaja groasă a rodiei cu cuţitul, rupi fructul în jumătate. Îl ţii în palmă, cu coaja în sus, având degetele desfăcute. Începi să baţi uşor în coajă cu muchia unui cuţit, iar seminţele vor începe să cadă. Le dai deoparte.
Speli cepele şi roşia şi le toci mărunt.
mesteci într-un vas încăpător cu spanacul baby şi zeama de lămâie. Presari sare şi piper după gust. Scurgi surplusul de apă rămas de la cuşcuş şi îl adaugi în vas, continuând
să amesteci uşor. Stropeşti cu ulei de măsline, presari seminţele de rodie şi serveşti rece.
Acum ai la dispoziţie o varietate de reţete pe bază de cuşcuş. Dă click pe imaginile de mai jos pentru a accesa reţetele.

Reţeta #1: Cea mai simplă reţetă de cuşcuş

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
Reţeta #2: Cuşcuş cu maioneză vegană

Reţeta #3: Tocăniţă de vinete cu boabe de năut şi cuşcuş
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
FOTO: Shutterstock