Secretul celei mai simple reţete de paste cu ciuperci FOTO

Vrei o porţie de paste cremoase şi consistente? Încearcă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi. În plus, pastele vor fi gata în doar 20 de minute. Este mai simplu decât ai fi crezut!
Ingrediente
450 g spaghete 450 g ciuperci Champignon, tăiate felii subţiri 2 dovlecei, tăiaţi felii subţiri 100 g mazăre 2 căţei de usturoi, feliaţi 2 crenguţe de cimbru sare piper 35 g parmezan ras 60 g smântână grasă
Mod de preparare
Într-o oală mare, fierbi la foc potrivit şi combini spaghetele, ciupercile, dovlecelul, mazărea, usturoiul, cimbrul şi 1 litru de apă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Laşi compoziţia să dea în clocot. Reduci flacăra şi fierbi la foc mic, fără să acoperi vasul, până când pastele s-au fiert, iar lichidul a scăzut, aproximativ 8-10 minute. Adaugi parmezanul şi smântâna grasă. Serveşti pastele imediat, cât sunt calde.

Sursa + foto: damndelicious.net