Spumă de ciocolată vegană
Vrei să savureţi un desert delicios, dar extrem de sănătos? Azi îţi propunem o reţetă vegana de care te vei îndrăgosti. Spuma de ciocolată este uşor de făcut şi rapid!
Spumă de ciocolată vegană
Ingrediente
- apa de la o conservă de năut - aquafaba (boabele se folosesc la altă reţetă)
- 85 g ciocolată neagră, vegană
- 2 linguri zahăr
- 1 linguriţă extract de vanilie
Prepară şi:
Bombă de îngheţată, reţetă pentru 12 porţii
Mod de preparare
Într-un castron de dimensiuni medii, bateţi aquafaba până când se formează vârfuri dure.
Adăugaţi treptat ciocolata topită, zahăr şi vanilie, având grijă să nu mixaţi prea mult.
Distribuie mousse-ul în 3 căni şi răceşte cel puţin 3 ore, ideal peste noapte.
Garnisiţi cu căpşuni proaspete sau fructe la alegere. Poftă bună!
Prepară şi:
Trufe de ciocolată: o reţetă recomandată de chef Andrei Ţandără