Ştiucă în bere la cuptor

profimedia stiuca jpeg

De Florii se mănâncă peşte. Ştiuca are carnea dulce şi este delicioasă, preparată la cuptor, cu un sos de bere. Încearc-o şi tu!

Dificultate mică/Preparare: 1 h/6 porţii

Ingrediente:

6 medalioane de ştiucă

200 ml bere

3 linguri ulei

sare, piper

1 kg cartofi

rozmarin

felii de lămâie, pentru servit

Mod de preparare:

Bucăţile de ştiucă le dai cu sare şi piper, după gust. Le aranjezi într-o tavă cu hârtie de copt şi le stropeşti cu bere. Cureţi cartofii, îi feliezi, potriveşti gustul cu sare, piper şi-i stropeşti cu ulei. Pui cartofii printre bucăţile de peşte. Deasupra presari rozmarinul mărunţit. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 35 de minute.

Serveşti peştele alături de cartofii rumeniţi şi cu felii de lămâie.

FOTO: PROFIMEDIA



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg