Ştiucă în bere la cuptor

De Florii se mănâncă peşte. Ştiuca are carnea dulce şi este delicioasă, preparată la cuptor, cu un sos de bere. Încearc-o şi tu!
Dificultate mică/Preparare: 1 h/6 porţii
Ingrediente:
6 medalioane de ştiucă
200 ml bere
3 linguri ulei
sare, piper
1 kg cartofi
rozmarin
felii de lămâie, pentru servit
Mod de preparare:
Bucăţile de ştiucă le dai cu sare şi piper, după gust. Le aranjezi într-o tavă cu hârtie de copt şi le stropeşti cu bere. Cureţi cartofii, îi feliezi, potriveşti gustul cu sare, piper şi-i stropeşti cu ulei. Pui cartofii printre bucăţile de peşte. Deasupra presari rozmarinul mărunţit. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 35 de minute.
Serveşti peştele alături de cartofii rumeniţi şi cu felii de lămâie.
FOTO: PROFIMEDIA